Боки 13 со одлична порака | Trendseteri
Menu

Боки 13 со одлична порака

 

Боки 13 со многу поучна порака

 

Хуманоста на еден човек е стално за пофалба и пример за останатите. Така и во овај случај со нашиот екстравагантен Боки 13. По ангажманот за да добие малиот Лука со неговото семејство кров над глава, Боки беше нападнат дека го правел тоа за саморекламирање. Исто како и Боки, така и ние апелираме…бидете хумани и комонто фалете се со тоа.

Да бидеме искрени. Дали би дала одредена компанија појадок на Камен Мост, доколку не би направила ПР од тоа? Дали друга компанија би направила детско игралиште, доколку не би можела со натписи да го брендира? Но и за нив истото важи како и за Боки и за сите нас. Да бидеме хумани и со секое право може да се знае и во јавноста.

Од нас едно огромно БЛАГОДАРИМЕ до Боки!

Погледнете ја пораката…