Боки 13 отвори нова телевизија “1ТВ” | Trendseteri
Menu

Боки 13 отвори нова телевизија “1ТВ”

“БЈМ Медиа Груп” официјално започна со работа

 

 

Во етерот наскоро со работа започнува новиот медиумски проект “1ТВ”, на чело со Бојан Јовановски попознат како Боки 13-ка.

“Нови платфотми, нови проекти, нов медиумски концепт и наскоро “1ТВ.мк” ” – напиша Боки на социјалните мрежи.

Главен уредник е Боки, додека останатиот дел од екипата се долгогодишните новинари Ацо Кабранов, Христијан Стојчевски, Гордана Дувањак, Анета Кочишки како и познатата пеачка и актерка Тијана Дапчевиќ.