BokaConga & BobiSax | Trendseteri
Menu

BokaConga & BobiSax

Латино журко која не смеете да ја пропуштите

 

Boka Conga & Bobi Sax во комбинација со Ka Dance. Латино журка која ќе се памети. Да ги искористиме последните летни денови со чувството на карибите во Summer Club Central Park.

Бидете и Вие дел од предпразничното расположение на 7ми септември!

Summer Club Central Park – Skopje
07.09.2017 – Почеток 23:50 ч.