Ова боење на коса е најбарано и најголем хит оваа есен | Trendseteri
Menu

Ова боење на коса е најбарано и најголем хит оваа есен

Заборавете на балајаж и запознајте се со чили чоколадо

 

Доколку сакате некоја топла нијанса и суптилна промена, тогаш оваа боја е најдобриот избор за вас.

Барате идеи за боење на косата? По се изгледа дека сите колористи и фризери се трудат од тронот да ја симнат балајаж техниката на боење, затоа што во тренд е една сосема нова нијанса со интересно име – чили чоколадо.

Ги остава сите други бои за коса во втор план, а максимално се истакнува сјајот на косата и нежните локни.