БокаКонга со одлична забава во Angels Cafe | Trendseteri
Menu

БокаКонга со одлична забава во Angels Cafe

Бојан БокаКонга и Боби сакс „растурија“ во Angels

 

Каде и да се појават, Бојан – БокаКонга и Боби – Сакс, прават одлична забава и ја доведуваат атмосферата каде што настапуваат до највисока точка.

Овој пат се надминаа себеси во познатото „Angels Café“ во Штип. Публиката ја кренаа на нозе, направија одлична забава, а за оваа ноќ штипјани уште долго ќе зборуваат.

За оние кои не присуствуваа на оваа одлична забава им подготвивме неколку фотографии кои ќе ја пренесат атмосферата на оваа незаборавна журка.

Photo by: Efremov Photography