Bob Marley Day | Trendseteri
Menu

Bob Marley Day

Bob Marley Day на 11-ти мај на Школка – Градски Парк

 

Поминаа многу години позади нас, оваа е 16-та година. Од 2003-та, кога беше одржан за првпат, овој настан расте и со својата големина и со својата важност, собирајќи секоја година неколку илјади посетители, вклучувајќи голем број музичари и диџеи кои преку нивната уметност ја пренесуваат универзалната порака на мирот. Доближувајќи ја РЕГЕ МУЗИКАТА и пораката на БОБ МАРЛИ- ONE LOVE, ONE HEART, A WORLD WITHOUT BORDERS до сите луѓе, овој настан е нешто што се памети засекогаш… Сите ние како поединци треба да придонесеме за овој настан, да продолжи да се развива и да прерасне во уште поголем на сечие задоволство. – Сите млади и талентирани бендови кои што свират реге слободно да се пријават за учество на тел. бр, 075 72 86 82 – Charley – или на ФБ.

– ЕДНА ПОСЕБНА МОЛБА ДО СИТЕ ШТО ЌЕ ДОЈДАТ ДА ВНИМАВААТ СО ЃУБРЕТО БАРЕМ СВОЕТО ДА СИ ГО ПРИБЕРАТ ПА МАЛЦЕ И ОКОЛУ НИВ :)))