Бик | Trendseteri
Menu

Бик

Љубовен хороскоп за Бик – мај

 

За Биковите веќе подолг период може да се рече дека се емотивно исполнети, но во овој месец енергијата ќе им биде насочена кон патувања, па така и емотивни контакти остварени на пат. Средината на месецот ќе им донесе неповолности на оние кои се родени во првата декада од овој знак. Голем дел од овие претставници ќе се решат на посериозен чекор во односите како што се планови за заеднички живот и формирање на заедница. Слободните претставници ги очекуаат емотивни пзнанства на далечно патување или, пак, со личност која се враќа од пат. Генерално за Биковите, мај ќе донесе поволности за конкретизација на оние односи кои не се дефинирани. Последната недела е нестаблна за нови емотивни врски.

Поволни датуми: 5,6,14 и 15.
Неповолни датуми: 1,8,27 и 28.

ВРАТИ СЕ НА ПРЕГЛЕД  – ХОРОСКОП