Beni & Non Stop и Гнездо | Trendseteri
Menu

Beni & Non Stop и Гнездо

Најдобрата „After Work“ забава во градот

 

Комбинацијата од Бени, Нон Стоп и Гнездо на чело со Раде-Карпа, ветува одлична забава во прекрасна атмосфера меѓу свои. Повелете во петок од 17.00 часот во Гнездо и оставете го сивилото од секојдневиеото пред врата.

За повеќе информации кликни тука