Бело од глава до пети | Trendseteri
Menu

Бело од глава до пети

Симбол за елеганција и минимализам


Белата боја отсекогаш била симбол за елеганција и минимализам, а особено сакаме да ги носиме и комбинираме белите тонови во потоплите месеци.

Изборот на комбинација во бело од глава до пети е одличен за дами кои сакаат едноставност, свежина и минимализам.

Многу е важно да знаете дека основен трик за таквата монохроматска комбинација да не изгледа монотоно, е комбинација од различни текстури и материјали со што вашиот изглед ќе добие димензионалност.