trendseteri.com ја подржува кампањата | Trendseteri
Menu

trendseteri.com ја подржува кампањата

trendseteri.com ја подржува кампањата против семејно насилство на Avon

 

Со купување на алките на AVON ја помагате акцијата и жртвите на семејно насилство.
И Љубиша Сулимановиќ со подршка за кампањата на Avon на неговиот личен Facebook профил. Со тоа станува Љубиша наш ТРЕНДСЕТЕР на неделата!

Љубиша