Avenue Club Skopje | Trendseteri
Menu

Авенија во Скопје

Нов урбан ноќен клуб во Скопје

 

Конечно Скопје ќе добие нов урбан ноќен клуб како што заслшува главната метропола. Клубот  се наоѓа во централното градско подрачје, ќе биде на две нивоа, а гостите ќе се пречекуваат со шофери кои ќе ги сместуваат автомобилите. Според многумина клубот ќе биде најголем на  овие простори и ќе го носи името „Авенија“. Отворањето ќе биде на 18 месецов.