Совршена комбинација | Trendseteri
Menu

Совршена комбинација

Јасна Филипова во креациите на „Ателје Коцарева

 

Често може да ги сретнете креациите на „Ателје Коцарева“ т.е.  креаторката Моника Коцарева на познати личности во и ван Македонија. По успешната ревија во октомври 2017та на „Fashion Weekend“ во Скопје за која пишувавме и може ТУКА да прочитате, креациите на Коцарева станаа едни од најбараните од страна на џет-сетот и естрадата во Македонија.

Сакаме една личност посебно да Ви презентираме на која се истакнуваат креациите на Коцарева до совршенство. Погледнете ја Јасна Филипова од Охрид. Младата модна икона која знае да се носи со стил.

 

Link: Atelier Kocareva
Link: Јасна Филипова