Армани го најавува новиот моден тренд | Trendseteri
Menu

Армани го најавува новиот моден тренд

Црвената боја ќе ја обележи 2019 година

 
Модниот креатор „Giorgio Armani“ ја обележи бојата за 2019 година

 

Еве и како да ја носите

 

Photos: instagram/@giorgioarmani