Кога музиката нема граници! | Trendseteri
Menu

Кога музиката нема граници!

Микс кој докажува дека за музиката не постојат граници

 

Феноменален микс на „Shape of you“ на „Ed Sheeran“ и „Волиш ли ме“ на Аца Лукас со посебен мелос во изведба на моментално најголемите музички ѕвезди во Грција Антонис Ремос и Деми.

Микс „Shape of you“ и „Волиш ли ме“

#trendseteri – Кога музиката нема границиОдлична изведба на Антонис Ремос и Деми на микс од „Shape of you“ и „Волиш ли ме“

Posted by Трендсетери on Donnerstag, 14. Dezember 2017