Антонија Гиговска со „Кога те нема“ | Trendseteri
Menu

Антониа Гиговска со „Кога те нема“

Антониа Гиговска го препеа македонскиот евергрин „Кога те нема“


Девојката со ангелски глас Антониа Гиговска го препеа македонскиот евергрин „Кога те нема“ на познатата Хелена Благне, првата победничка на Макфест 1986 година, во Штип.

Ова видео е продуцирано со финансиска поддршка на Европската унија. За содржина единствено е одговорно здружението на граѓани Младински Форум за соработка – Скопје и таа не мора да ги одразува ставовите на Европската унија

Автор на песната: Кире Костов
Автор на текстот: Васил Пујовски
Режија: Александар Николоски
Сценарио: Јорданчо Милошевски & Александар Николоски
Директор на фотографија: Небојша Петревски
Снимател: Александар Нешковски
Актери: Теодора Волческа и Нинослав Нанков
Продукција: Младински Форум за соработка – Скопје, 2019