Нова ера со највисоки стандарди за забавите во Македонија | Trendseteri
Menu

Нова ера со највисоки стандарди за забавите во Македонија

Свечано отварање со седум дневна забава на Angels Cafe.
Погледнете како беше на првата вечер


Со отварањето на новото Angels Cafe, дефинитивно се поставени највисоките стандарди во македонското угостителство и неговите забави.

7 дена opening fiesta. 7 дена кои ќе останат во сеќавање. Со неверојатна програма, Angels Cafe станува центар на трендсетерите и место за сите кои знаат да го препознаат најдоброто.

Отварањето и првиот ден на opening fiesta очекувано беше спектакл за себе. Дневната забава со DJ Constantin V. Вечерната атмосфера ја вжештија 4те Диџеји од Грција, Dim Chord, Chris Child, Antigoni Lupo и еден од најпознатите Диџеји на Балканот, Dino MFU.

Програмата за останатите 6 дена може да ја поглднете ТУКА 

Погледнете како беше на првиот ден од новата ера


Fly Angels, fly

За комплетната галерија од отварањето, КЛИКНИ ТУКА

Photo by Aleksandar Efremov