Видлива гордост! | Trendseteri
Menu

Видлива гордост!

Татко и син за прв пат заедно – „Andrea & Matteo Bocelli“

 

Феноменален дует за прв пат снимија „Andrea и Matteo Bocelli“, татко и син. Песната е со наслов „Fall on me“,  а погледнете каква реакција буди пеењето на синот кај гордиот татко.