Amadeus Band во DejaVu | Trendseteri
Menu

Amadeus Band

Балканските мега ѕвезди Amadeus Band во DejaVu

 

Amadeus Band настапува на 02. декември повторно на петочната AfterWork забава во DejaVu. Како што изјави вокалот Бојан за трендсетери, настапот на AfterWork забавите во DejaVu имаат посебно значение за Amadeus Band, бидејќи никаде на друго место не се толку блиску до публиката, т.е. публиката да е дел од самиот настап. Публиката се вклучува директно во песните и станува едно со групата. Комуникацијата …група/публика, била во DejaVu уникатна и до сега неповторлива. И овај пат ќе може атмосферата од ланскиот настап да се повтори со таква публика како што е во Скопје, изјави Бојан.

Amadeus Band се познати по нивните сценски настапи со огнофрлачи, факли, огномети и други спектакуларни работи.

Почеток: 17:00 часот. Dejavu Capitol Mall
Резервации на тел: 076-304-009, 078-242-536.