Караока со Мараја Кери | Trendseteri
Menu

All I Want for Christmas

Прекрасна караоке изведба на новогодишниот хит на Мараја Кери

 

Џејмс Кордин со неговото лејт најт шоу е познат за неговите караоке клипови, кои ги пеат токму своите изведувачи, возејќи се до студиото. Погледнете го клипот со вечниот хит „All I want for Christmas is You“ на Мараја Кери.