Која е убавицата во салата на Жан Митрев | Trendseteri
Menu

Александра Исаковска

Која е убавицата во салата на Жан Митрев

 

Александра Исаковска е според многумина една од најубавите медицински сестри во тимот на д-р Жан Митрев. Буквално сите лудуваат по убавата гостиварчанка која секој ден шие скршени срца во болницата Филип втори во Скопје. Александра досега има сликано за многу македонски брендови, мегу кои и за бутиците Орнела.