Отворена третата сезона AfterWork | Trendseteri
Menu

Отворена третата сезона AfterWork

 

Отворена третата сезона AfterWork забави во DejaVu-Capitol Mall

 

Изминатиот петок центарот на забавата се пресели во населбата Аеродром во познатото скопско кафуле „DejaVu“, каде и официјално започна новата сезона на атрактивните и надалеку познати петочни AfterWork забави.

Место повеќе се бараше за настапот на познатите „Tropico Band“ кои успеаа да направат одлична журка и уште еднаш да го потврдат рејтингот кој го носи ова кафуле.

Инаку на забавата присуствуваа и многу познати личности од македонската естрада, како и гости од соседните држави.
Уживај те во фотогалеријата…