3 години највкусното кафе | Trendseteri
Menu

3 години највкусното кафе

Роденденска забава со DJ Pancho, Irie Scratch и Nasty


Во сабота 7. септември, Coffee Lab го прославува 3. роденден. Место познато по највкусните варијации на кафе во Македонија и прекрасните журки.

 

Coffee Lab по повод 3 години од постоење ве поканува на дневна забава од 12:00 часот со DJ Shorty P, Irie Scratsh и Nasty.

А цените, како што доликува за еден прав угостител и домаќин…

…50% на сите пијалоци – ЦЕЛ ДЕН

 

Повеќе информации – ТУКА

Се гледаме во сабота во Coffee Lab