2bona | Trendseteri
Menu

2bona

2bona Hip Hop – Trap – RnB

 

 

2bona го сочинуваат новиот хип хоп, трап и рнб во Макеоднија. Дечките од Скопје од неодамна се ексклузивци на Inovativa Grup. 2bona се такви артисти кои го презентираат новиот модерен звук и ги следат светските музички трендови. Од наши извори дознаваме дека се во тек на соработка со хип хоп ѕвездата Слаткар. Се надеваме дека тоа ќе биде голем хит и конечно пробивање на 2bona на хип хоп сцената.  Дечките од 2bona настапија летово многу успешно со Криско во дискотеката Прилилеџ. Само така нека продолжат. Им посакуваме многу успеси!