15 години ДНК, момците направија луда журка | Trendseteri
Menu

15 години ДНК, момците направија луда журка

Панчо и Андреј од ДНК,  го обележаа 15-от роденден

 

Панчо и Андреј од ДНК,  го обележаа 15-от роденден од постоењето на сцената. Момците уште еднаш докажаа дека се најдобри во  светот на македонската музика и дека очајно се обидуваат да го спасат македонскиот шоубизис од клапс. Галеријата кажува се. Браво момци!!!