Џеј во Дежаву | Trendseteri
Menu

Џеј во Дежаву

15027825_125659937913177_5194192049731201897_n

 

Најдобриот AFTERWORK PARTY во градот…
Петок (18.11.16) специјално во DejaVu Capitol Mall
Кралот на ноќните забави DZEJ RAMADANOVSKI
Резервации на тел: 076-304-009 078-242-536.