Штиклите на Бијонсе продадени за 100 илјади долари | Trendseteri
Menu

Штиклите на Бијонсе продадени за 100 илјади долари

Штиклите на поп ѕвездата Бијонсе беа продадени на една аукција за верувале или не 100 илјади долари. Парите се наменети за хуманитарни цели . Инаку штиклите се изработени од крокодилска кожа од дизајнер кој се држи во тајност . Светското здружение за заштита на животните“Пета“  реагираа дека поп ѕвездата носи штикли од убиено животно.

 

beyonce_knowles_body_shape5beyonce_knowles_body_shape4beyonce-shape-mag-6