Конечно брендот “Double red“ и кај нас | Trendseteri
Menu

Хит во Македонија- Конечно брендот „Double red“ и кај нас

„Double red“  достапен и кај нас

 

Популарниот интернационален бренд за гардероба „Double red“ веќе е достапен и кај нас. Имено, оваа реномирана компанија отворија свое предсавништво  во Скопје. Инетересните чизми со милитари дизајн, кои моментно се хит број еден во светот, од сега, ќе може да си ги набавите и кај нас.

Освен чизми, овој бренд располага и со машка и женска гардероба и асосорис кои может да ве стокматсо сосема поинаков имиџ.  Представинштвото се наоѓа веднаш до кафулето „Ред кафе“ во скопската населба Маџир маало.Тел за контакт-070 352 192