Фризурата на Бекам го обиколи светот | Trendseteri
Menu

Фризурата на Бекам го обиколи светот

 

Бекам трендсетер и метрополит

 

Фудбалската легенда Дејвид Бекам како и да се потстриже,тоа веќе станува моден тренд. Неговиот имиџ на метросексуалец го следат милион млади низ светот.Бекам како модна икона и трендсетер сеуште диктира темпо  на модерен маж на 21 век. Фудбалерот и со новиот фриз направи голема  модна револуција.Оваа фризура денес стана омилена меѓу момчињата.