Фризерското студо “Бубе Ин “ со авангардни фризури за матурантите | Trendseteri
Menu

Фризерското студо “Бубе Ин “ со авангардни фризури за матурантите

Популарното студио за убавина “ Студион Ин “ на  чело со легендарниот стилист Љупчо Бубе Петрушевски, на матурантите им даде неколку добри идеи како  да блеснат на матурската вечер. Авангардните физури( на фотките )за момци и девојки, денес се светски хит,а златните раце на Бубе ги донесоа и кај нас. Бубе Ин  секогаш е во чекор со модните трендови, па така и сега, со помош на нашите модели успеа да направи ремек дело со неговите ножички.