Топ 5 модели на очила за сонце за мажи кои никогаш не излегуваат од мода | Trendseteri
Menu

Топ 5 модели на очила за сонце за мажи кои никогаш не излегуваат од мода

Топ 5 модели на очила за сонце за мажи кои никогаш не излегуваат од мода

 

 

Очилата за сонце, кои почнуваат со развој уште во далечната 1900 година, денес се неизбежен моден детал кој истовремено ве штити и од штетните влијанија и УВ зрачењето. Без разлика дали патувате низ светот или имате договорено кафе или пијачка со вашите пријатели, очилата за сонце секогаш ќе играат огромна улога во вашиот стил. Токму заради тоа, мора да го изберете вистинскиот пар на очила за сонце кои ќе ви одговараат совршено со вашето лице. Ви ги прикажуваме нашите предлози на очила за сонце кои дефинитивно никогаш не излегуваат од мода, а изборот е ваш.

1. Wayfarer очила за сонце

2. Очила со тркалезна рамка

3. Aviator очила за сонце

4. Очила за сонце со Д-рамка

5. Очила за сонце со огледални стакла