Таа е толку секси и фешн, Мартина најубавата велешанка | Trendseteri
Menu

Таа е толку секси и фешн, Мартина најубавата велешанка

Мартина Донева од  Велес дефинитивно ќе ја наречеме убаво македонско девојче. Оваа млада велешанка освен што е премногу секси, таа е и модна блогерка. Нејзиниот славен татко Диџеј Президент и нејзината мајка  Сузана , сопственик на бутиците „Голден гарден“ на Мартина и ја дале љубовта кон уметноста. Позитивна, секогаш насмеана и ведра, убавата Мартина гаси и пали на социјалните мрежи.Еве како…

10388138_415230755349976_4682750779462034624_n14317571_501881216684929_2435498044375258302_n14238120_497744257098625_1213643408072010977_n