Kralot na Valiјant | Trendseteri
Menu

Стилот на кралот на сексот- Горан Милиќ Валијант

 

Горан Валијант Милиќ со препознатлив стил

 

Ако Јелена Карлеуша го има белиот ѕид, на кој се слика секое утро, со новите модни комбинации, ние си го имаме кралот на сексот Горан Милиќ-газдата на секс шоповите “Валијант“. Ова се негови неколку модни комбинации и рака на срце, ќе му дадеме чиста десетка за стилот, кој моментно е светки тренд т.н. хип хоп-рок. Инаку повеќето од модните парчиња се негова креација. Браво кралу!!!