Стартуваше летната сезона во Dreamland – DejaVu | Trendseteri
Menu

Стартуваше летната сезона во Dreamland – DejaVu

DejaVu – Dreamland ја започна сезоната

 

Најголемиот детски парк во Скопје “Dreamland“ во наслебата Аеродром во Тц Капитол, ја отвори летната сезона. Паркот кој за една година стана најолимено катче за децата, денес е разубавен со летна тераса со разновидни цвеќиња и кафези со егзотични птици. Овде, освен за денска игра на дечињата, може да се прослават и детски роденденски забави.

Резервации на тел.- 078 242 536 или 076 304 009