Со „Runners“ во топ форма | Trendseteri
Menu

Со „Runners“ во топ форма

Со „Runners“  во топ форма

 

Моделите Спасоје Кликовац, Александар Тасевски и Сашка Тортевска-Стојановска му позираат на фотографот Бојан Петрушевски во скопскиот градски парк. Поводот е новата колекција на брендот за спортска гардероба  „Runners“ кои ја презентираат спортската гардероба пролет -лето 2017. Овој престижен бренд  ниди секаква спортска и фит  опрема, опрема за  теретани, точаци и ролерки.Овде можете секогаш да изгледате тренди и да вежбате со стил. Пролет е, време е за фит тело, е слоганот на „Runners“. Можете да ги посетите во ГТЦ прв кат Скопје.

 

Стајлинг “ Студио Бубе Ин “- Скопје