Сега се во мода мустаќи напрчени нагоре | Trendseteri
Menu

Сега се во мода мустаќи напрчени нагоре

Нашиот модел Ибрахим Сали од Скопје, ќе ви покаже какви мустаќи се во тренд оваа сезона. Мустаќите, за да бидете фешн, треба да ви бидат со врвовите нагоре,испрчени како роговите на бикот. За тоа да го реализирате, потребно ви е малку засукивање со палецот и показалецот,восок или лак за коса. Пробајте не е тешко.

14958333_1839412499678621_205933117_n14961413_1839412519678619_327589851_n14961457_1839412249678646_625629429_n

popeye1