Псај се врати на сцена со “New Face”, дали е ова новиот “Gangnam Style”? | Trendseteri
Menu

Псај се врати на сцена со “New Face”, дали е ова новиот “Gangnam Style”?

Псај се врати на сцена со “New Face”, дали е ова новиот “Gangnam Style”?

 

 

Псау Опа влезе во историјата кога во 2012 година го објави неговиот мегахит “Gangnam Style”. Оваа песна за кратко време го освои YouTube и после пет години од нејзиното објавување, сеуште е најгледано видео во историјата. Јужнокорејската поп сензација сеуште е на врвот со повеќе од 2.8 милијарди прегледи. Меѓутоа одма после оваа песна е “See You Again” Wiza Khalife & Charlieja Puth со 2.7 милијарди прегледи која е објавена пред две години.

Меѓутоа Псај не седи со скрстени раце и да чека некој да го помине неговиот рекорд, туку веќе го објави неговиот нов синлг кој се чини дека е продолжение од Gangnam Style.

Новиот сингл “New Face” кој е сличен на неговиот претходник, пред се мислиме на бизарниот танц, за само два дена има дури 10 милиони прегледи на YouTube.