По шест години, Македонија се потсети на смешното видо на мистерот Иван | Trendseteri
Menu

По шест години, Македонија се потсети на смешното видо на мистерот Иван

Кик боксерот Иван Никшиќ, мистер на Македонија од 2010 година е момчето кое со смешен македонско -англиско -српски јазик се представува на видеото за Мистер на свет. Тогаш цел свет му  се смееше на Иван кој од трема заборави дури и да дише. Од трема или од нешто друго Иван почна наеднаш да зборува три јазици одеднаш.Погледнете!