По неа полудеа момците, кога таа ќе помине,не знаат кај тераат | Trendseteri
Menu

По неа полудеа момците, кога таа ќе помине,не знаат кај тераат

По неа полудеа момците, кога таа ќе помине,не знаат кај тераат

 

Дамата по која дефинитивно се вртат сите кога ќе помине е Сашка Тортевска-Стојановска.Зелените заводливи очи, нога од два метра и задник ала Џеј  Ло, ја направија оваа млада мама на две дечиња, Борјан и Диона  најсекси скопјанка. Сашка е Ин и кога е во теретана и кога е на денско кафе-шема. Нејзе ретко ќе ја видите несредена. За себе вели дека е успешна бизниз шена, мајка и сопруга. Младите скопјани буквално вратови шинаа кога таа ќе помине на јака штикла од 16 см. Таа е пример за модерна македонска жена од која можат да учат помладите девојки. Еве и зошто!!!