Пејачката Мартина Кликовац со сукњиче како на Брена | Trendseteri
Menu

Пејачката Мартина Кликовац со сукњиче како на Брена

Случајно или сакано?

 

Младата фолк пејачка Мартина Кликовац изгледа многу го бендисала сукњичето на мега ѕвездата Лепа Брена, па решила да го вклопи во својот аутфит. Брена слично мини сукњиче носеше на роденденската забава на „DejaVu“, а Мартина со него се  дотерала за на тезга . Кај Брена ќе речеме „дуге ноге за играње“, а кај Мартина „уске  бутке за гледање“. Секоја сличност со Лепа Брена е неуспешна. Сепак, браво за храброста Мартина.