Папарацо – Сани го покажа мешето | Trendseteri
Menu

Папарацо – Сани го покажа мешето

Сани го покажа мешето

 

Фолк ѕвездата Сани Гроздановска заедно со сопругот Мартин и ќерката Викторија се разладуваат со сладолед  во „ DejaVu“ во Аеродром, каде од неодамна двојката купи стан. Сани е во 5-от месец на бременоста и видно е здебелена. Свадбата на Мартин и Сани е закажана во август во хотелот „New Star“ во Визбегово.