Паки ја препотува Црна Мачка | Trendseteri
Menu

Паки ја препотува Црна Мачка

Фитнес тренерот Дејан Пауновски ја препотува Црна Мачка

 

Еден од нашите најдобри фитнес тренери Дејан Пауновски секој ден ја поти македонската стриптизета Црна мачка. Мачкица облечена во спортска гардероба, послушно ги слуша советите на згодниот Паки, кој не ја остава да здивне. Тој за Трендсетери вели дека му е чест што и е личен тренер и дека Црна мачка е супер ученик, која без проблем си ги прави фитнес вежбите.