Ова се најскапите мачки на светот | Trendseteri
Menu

Ова се најскапите мачки на светот

 

Мачка кој а чини и до 25.000 долари

 

Дали некогаш сте се прашеле кои се најскапите мачки на светот. Еве го одговорот. Прва на листата најскапа мачка на светот е мачката од расата Савана и чини 25 илјади долари. Потоа бенгалската мачка која чини 24 илјади долари, па следува руската сина мачка по цена од 3 илјади долари. После неа се Свингата, Британската кратковлакнеста мачка и  Манкс.

expensive-cat-breeds5-lgexpensive-cat-breeds2-lgexpensive-cat-breeds7-lgexpensive-cat-breeds6-lgexpensive-cat-breeds4-lgexpensive-cat-breeds8-lgexpensive-cat-breeds3-lgLife Style Pets Inc