Ова е најдобриот крап во Македонија | Trendseteri
Menu

Ова е најдобриот крап во Македонија

Компанијата БО-РИ Кавадарци постои уште од 2004 година,а се занимава со производство и продажба на глемо и мало на риби. БО-РИ е лидер во производството на крап во Р.Македонија. Рибата се одгледуваво Тиквешкото езеро, според сите стандарди за безбедност и квалитет. Рибака крап се доставува  насекаде низ Р.Македонија. Бо-Ри има две продавници, од кои една се наоѓа во Кавадарци на ул.“Цано Поп Ристов“и во неа се врши и приготвување (пржење) на купената риба, а другата се наоѓа во Скопје на улица“ Сава Ковачевиќ“бр.47  (К.Вода).

Наши лојални потрошувачи на големо се:

 • Тинекс маркети
 • Мај Маркет
 • Златна Рипка (Кавадарци)
 • Ресторант Рагуза (Скопје)
 • Ресторант Розе (Скопје)
 • Истатов (Дојран)
 • Цареви Кули (Струмица)
 • Ресторант Ексклузив (Кавадарци)
 • Ресторант Бриони (Кавадарци)
 • Ресторат Тропик (Кавадарци)
 • Ресторант Вила Бела (Кавадарци)
 • Ресторант Жика (С.Росман)Контакт
 • Кавадарци:Контакт тел за нарачки- 078 803 333