Ова е Марио од “ Два бона“ | Trendseteri
Menu

Ова е Марио од “ Два бона“

Трап Ар ен би дуото “ Два бона“ со нивниот жежок видео спот „ Лево,десно“ ја освежија и онака полумртвата македонска естрада. Дечките Марио и Антонио се под капата на продукцијата„ Иноватива„ на популарниот Слаткар. Со мизика се занимаваат веќе 8 години и досега имаат издадено два видеозаписи и неколку песни. Марио има 22 години, а со музика се занимава уште од мали нозе. Во хосоркоп е близнак и вели дека ја има најубавата девојка.

532190_4732113336141_1606098726_n478320_4752292240601_1013199601_o