Нокаут во „ Дежаву“ | Trendseteri
Menu

Нокаут во „ Дежаву“

НОКАУТ во DejaVu

 

Најдобриот AFTERWORK PARTY продолжува и овој петок !Спектакуларен концертен настап на НОКАУТ !
Петок(09.12.2016), DejaVu Capitol Mall.
Како и секогаш со нас DJ Здравко.
Резервации на тел: 076-304-009, 078-242-536.
Крстарењето продолжува.