Ново лице на македонската модна сцена | Trendseteri
Menu

Ново лице на македонската модна сцена

Ибрахим  Сали или Були како што на галено го нарекуваат пријателите е новото лице на македонската модна сцена. Ова момче со своите зелени очи и темниот тен успеа да освои неколку македонски брендови. Досега направи успешни фотосесии кои му помогнаа, полека но сигурно, да се пробие во светот на модата. Неговиот балкански темперамент го прави уште поинтересен за модните дизајнери. Девојки уживајте во фотографиите на зеленоокиот Були.Во хороскоп е рак и сега за сега е соло.

14322408_1812821875671017_4618327027735447936_n14355672_1814337128852825_1887258780431508056_n14731175_1827386557547882_4132758375948954290_ndsc_0216