Ники Минаж го осигурала задникот на пола милион долари | Trendseteri
Menu

Ники Минаж го осигурала задникот на пола милион долари

Поп ѕвездата Ники Минаж го осигурала задникот на пола милион долари.Нејзиниот Пиар менџмент нагласи дека освен гласот, на Ники главно “оружје“ и е токму  секси задникот по кој лудува цел свет. Таблоидите пишуваат дека задникот на пејачката е фејк, односно силиконски, но Ники не се замара со овие гласини. Таа продолжува да ги полни таблоидите и насловните страни на магазините,токму поради задникот.

nicki-minaj-performs-barclay-center501850-nicki-minaj-cover-617-409nicki-minaj-2