Најубавите птици на светот | Trendseteri
Menu

Најубавите птици на светот

Кога Бог го создавал животинското царство,ги создал и птиците. Им ги дал сите најубави бои да ги красат нивните перја, ги создал до таков степен на совршенство што во некој момент, тие ни се нестварни и со вонземска убавина. Нивниот колорит и преубавата песна ја красаат мајката Земја. Уживајте во галеријата на овие прекрасни птици.

13245327_639575776195108_145394895234870548_n14485017_702146443271374_6581455797562973198_n13754559_667059123446773_8764578590332193052_n10527881_356498241169531_7661448681003046967_n10168035_616750775086603_1305929730444609805_n10517542_333476983471657_8855276497416110151_n12814085_608180756001277_6662370352947632887_n10620707_602196506599702_956965397404051939_n12376730_575139389305414_1633626909981267819_n12801483_608180919334594_3008872272610237094_n11705422_389208371268206_825309174406724339_o10547452_340490286103660_153589991824400696_n12744591_600598073426212_160026282056124971_n