Најубавата ракометарка од Куманово, се враќа на теренот | Trendseteri
Menu

Најубавата ракометарка од Куманово, се враќа на теренот

Маја Ивановска повторно се врати на терените

 

Маја Ивановска, една од најубавите наши ракометарки, повторно се врати на терените. Маја игра во Р.К. Куманово. Освен како спортист,т аа се покажа и како одличен модел. Велат дека каде и да помине во родното Куманово, по неа се врти цел град. А, има и зошто.