Нашиот најплатен модел во нова кампања | Trendseteri
Menu

Нашиот најплатен модел во нова кампања

 

„ТианДе“ со ново лице…

 

Русокосиот Спасоје Кликовац се најде во новата рекламна кампања на брендот „ТианДе“. Овој познат  руски бренд на козметика од природни состојки, наголемо се пробива на нашиот пазар, а токм убавото лице на Кликовац се најде на нивнииот рекламен материјал и тоа за супер шампонот за опаѓање и зајакнување на косата посебно кај мажите. Спасоје Кликовац е наш најпознат и најплатен машки модел кој досега беше дел од многу реклами и видео записи. Тој последен пат учествуваше на хуманитарната ревија „Бал на различностите“ за лицата со посебни потреби во организација на поп ѕевздата Ребека. Фото -Бобан Матевски